MENU
Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.
Lounas viikko 19
10:30 – 14:30
06.05 Maanantai
Pehmeä bataattikeitto (L, G, K)
Kanan cordon bleu ja tsatikia (L)
Uunilohta ja Beurreblanc-koskenlaskijakastiketta (L, G)
Paahdettua perunaa (M, G, K)
Pariloidut kasvikset (M, G, K)
07.05 Tiistai
Paahdettua palsternakkakeittoa (L, G)
Kookos-kananpoikaa (M, G)
Ylikypsää maitovasikan lapaa bearnais (L, G)
Yrttiset perunat (M, G, K)
Teiyaki kasvikset (M, G, K)
08.05 Keskiviikko
Sitruunainen kukkakaalikeitto (L, G, K)
Mureaa härän niskaa ja kermainen rosépippuri kastike (L, G)
Kaalikääryleet ja puolukkasurvosta (M, G)
Bataatti-perunamuusia (L, G, K)
Rakuunaporkkanoita (M, G, K)
09.05 Torstai
Olemme suljettu
10.05 Perjantai
Olemme suljettu
11,60€
Keittolounas + salaattipöytä 9,60 €
Salaattipöytä 8,60€
Kahvi, tee, pieni makea
pidätämme oikeuden muutoksiin (lihan alkuperä suomi)
(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton